Projekt Rotary kluba Zagreb POSTANI LIDER BUDUĆNOSTI

Projekt je osmišljen s namjerom da prenesemo učenicima znanje i vještine upravljanja projektima koje bi primijenili na primjeru svog projekta. Tim najbolje ocijenjenih projekata biti će nagrađeni, a prva nagrada je jednogodišnja stipendija.
Edukacija i izrada prijedloga projekata će trajati dva dana, 12.3.2022. i 19.3.2022., a prezentacija projekata i primanje nagrada 26.3.2022. Predavači će biti vrhunski stručnjaci i znanstvenici u području upravljanja projektima, curriculum koji je osnova za edukaciju je PMIEF curriculim je izradila svjetska udruga za upravljanje projektima PMI, a njihov ogranak u Hrvatskoj, PMI Hrvatska, nam je partner projekta.
 
Potrebno je poslati motivacijsko pismo učenika njihovim s podacima i kontaktima (tim se sastoji od 2 učenika) te njihovog mentora/mentoricu koja bi im pomogla u prijavi. Mentor može biti ili nastavnik ili roditelj.
 
U nastavku su detalji projekta POSTANI LIDER BUDUĆNOSTI i obrasci. Sve ažurirane informacije možete pronaći na web stranici Rotary kluba .
 
Za prijavu potrebno je poslati na adresu rczagrebilica@gmail.com:
1. Popunjenu i potpisanu prijavnicu
2. Motivacijska pisma oba člana tima
3. Popunjene i potpisane GDPR privole za oba člana tima
 
Detalji projekta
 
Prijavnica
 
Privola