Završna faza projekta

Naš ASOC projekt smo priveli kraju. Najviše nas se dojmila prilika za suradnjom učenika na projektu koji su kroz svoje odabrane uloge odgovorno odrađivali zadane zadatke, međusobno pomagali i jedni drugima bili podrška. Bilo nam je veliko zadovoljstvo družiti se, povezivati se međusobno, razvijati svoje stavove i razmišljanja.

Kroz ovakve neformalne aktivnosti učenici su dobili priliku razvijati različite kompetencije, družiti se, povezivati i učiti u drugačijem okruženju.

Više o svim fazama projekta možete pročitati u našem završnom članku naziva „BioX projekt – završni rad predstavljanja cjelokupnog projekta“

Učenici su snimili i film koji možete pogledati putem YouTube kanala škole na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=nlaVxQP8WVw

Završni događaj organizirali smo putem Zoom platforme. Predvidjeli smo prisustvovanje  350 sudionika, no Zoom je dozvolio pristup za samo 100 sudionika. U nastavku se nalazi PowerPoint prezentaciju koja je prikazivana i dijeljena tijekom završnog događaja kojeg je moderirala naša predstavljačica priče, učenica Nuša s BioX timom.

 

Snimala nas je i Hrvatska radiotelevizija za središnji Dnvnik, Program 1