“Terensko praćenje” projekta

U okviru praćenja projekta bilo je predviđeno terensko praćenje koje učenici, zbog mjera uzrokovanih epidemijom koronavirusa, nisu mogli fizički provesti no uspjeli su to učiniti u virtualnom okruženju. Učenici su tako uspjeli napraviti intervju s prof. Zlatkom Šatovićem, voditeljem cjelokupnoga projekta Bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja, prof. Domagojem Šimićem, voditeljem elementa projekta EP01 Kukuruz, prof. Smiljanom Goreta Ban, voditeljicom elementa projekta Diseminacija i  članicom elementa projekta EP06 Kupusnjače i lukovi, prof. Zlatkom Liberom, voditeljem elementa projekta EP08 Dalmatinski buhač i kadulja i  doktorandicom Anom Nimac, suradnicom na elementu projekta EP07 Grah. Bez obzira na COVID-19, projekt se nastavlja i planira završiti u predviđenom roku.

Uz direktne suradnike na projektu ostvarili smo suradnju i s korisnicima usluga projekta, lokalnim političkim predstavnicima, s novinarima i predstavnicima šire javnosti. Ovo se neke od osoba s kojima smo podijelili informacije prikupljene tijekom projektnih aktivnosti:

Suradnik Uloga Organizacija
1. Ines Kos Regionalni koordinator Razvojna agencija Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja
2. Ivan Vinšćak Regionalni koordinator Razvojna agencija Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja
3. Eugen Vuković Koordinator udruge Udruga Zelena akcija
4. Tajana Matasović Profesor Udruga Permakultura
5. Bruno Motik Tajnik udruge Udruga Zelena Mreža Aktivističkih Grupa (ZMAG)
6. Sendy Osmičević Voditeljica društvene banke sjemena Udruga Zelena Mreža Aktivističkih Grupa (ZMAG)
7. Ana Matijević Pročelnica ureda Gradski kontrolni ured – Grad Zagreb
8. Emil Tuk Pročelnik ureda Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo – Grad Zagreb
9. Iva Čogelja Stručnjakinja za EU fondove i novinarka PRIUS Consulting

 

A kako je proteklo „terensko praćenje“ projekta, možete pogledati u filmu koji se nalazi na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=JIS-LV-VTjs.