Obavijesti

Upisi u I. razred u školskoj godini 2020./2021.

POTREBNI DOKUMENTI ZA UPIS:

  1. Upisnica (preuzeta iz sustava upisi.hr, potpuno popunjena te potpisana od učenika i roditelja)
  2. Svjedodžba 8.razreda
  3. Dokumentacija na temelju koje je učenik ostvario dodatne bodove
  4. Za učenike s teškoćama – Rješenje Gradskog ureda za obrazovanje o obliku školovanja i popratna zdravstvena dokumentacija

Dostava dokumenata za upis u I. razred srednje škole je 27. srpnja 2020. od 9:00 do 16:00 sati:

  1. Elektroničkim putem:

Sva propisana dokumentacija može se uslikati ili skenirati te poslati elektroničkim putem na e-mail adresu: upisi@deseta-gimnazija.hr
U naslov (predmet)/subject e-pošte napisati ime i prezime učenika te program, priložene dokumente imenovati ispravno (upisnica, svjedodžba, dodatni bodovi, teškoće).

Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik a u e-poruci dužan je dostaviti svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati. Prilikom dostavljanja upisnice elektroničkim putem učenik se može izjasniti o izbornim predmetima, odabiru stranih jezika te specifičnih zahtjeva.
Na poslanu dokumentaciju za upis učenika poslat ćemo povratno mail kojim potvrđujemo primitak dokumentacije i identifikacijski broj upisa.

  1. Osobno
  1. Opća gimnazija i Opća gimnazija sa skupinom predmeta na engleskom jeziku: Predavaonica 2 (suteren)
  2. Prirodoslovno-matematička gimnazija i Prirodoslovno-matematička gimnazija sa skupinom predmeta na engleskom jezku: Predavaonica 6 (suteren)

Zbog epidemiološke situacije i odluka Stožera civilne zaštite obvezno je nošenje maske tijekom boravka u školi.

Odabir drugog stranog jezika je informativan. Škola može, uslijed nemogućnosti formiranja odgojno-obrazovne skupine, učenika rasporediti za učenje drugog stranog jezika različitog od odabranog.

Napomena: Zbog epidemiološke situacije molimo roditelje/skrbnike ukoliko su u mogućnosti da upis obave elektroničkim putem.

Originalnu dokumentaciju učenika koja se predaje u srednju školu (upisnice i dokumenti koji su uvjet za upis) učenik ili roditelj/skrbnik može donijeti do kraja rujna 2020.

POTVRDE O REDOVITOM ŠKOLOVANJU

Roditelji učenika i učenici kojima je potrebna potvrda o redovnom školovanju za ostvarivanje određenog prava (npr. Upis u učenički dom, obiteljska mirovina i sl.) mogu dobiti potvrdu pri upisu u Školu slanjem zahtjeva na mail adresu: katarina.kovacevic@skole.hr ili danijela.vukic@skole.hr

Obrazac potvrde

Preuzmi (DOCX, 14KB)

Ovjerena potvrda poslat će se skenirana učeniku/ici na mail s kojeg je došao zahtjev.

Potvrde za ostvarivanje prava na prijevoz (ZET, HŽ, Samoborček i sl.) i za upis u učenički servis mogu se dobiti u učeničkoj referadi od 01.09.2020. za šk.god. 2020./2021 radnim danom u vremenu od 9h do 13h.