Obavijesti

Konferencija „Interkulturalna i kreativna škola“

Dragi nastavnici naše i drugih škola,

pozivamo vas na konferenciju „Interkulturalna i kreativna škola“ koja će biti održana 25.05.2018. u prostoru naše škole. Na konferenciji će biti diseminirani ishodi učenja koje su naši nastavnici stekli u sklopu Erasmus+ projekta TIDE (Together for Intercultural and Diverse Europe) – Zajedno za Europu prepunu različitosti, u okviru programa Erasmus+, koji je odobren od strane Agencija za mobilnost i programe Europske unije te financiran od strane Europske komisije.

X. gimnaziji „Ivan Supek“ za ovu školsku godine odobren je Erasmus+ projekt TIDE u okviru kojeg je 13 profesora bilo na raznim usavršavanjima diljem Europe.

Glavni cilj projekta je poticanje interkulturalnosti, inkluzivnosti i kreativnog ozračje u kojem se prihvaćaju svi oblici različitosti te kreiranje atmosfere u kojoj učenici vole učiti, a nastavnici vole podučavati.

 

Nastavnici škole, sudionici projekta, predstavit će sadržaje koje su usvojili tijekom mobilnosti.  Na konferenciji će izlagati i  profesor fizike Ivica Puljak s FESB Split te Eli Pjaca Plavšić i Višnja Pavlović iz Foruma za slobodu odgoja.

 

Kako bi s kolegama iz drugih škola podijelili ono što smo naučili, odlučili smo organizirati konferenciju u prostoru naše škole. Konferencija je jednodnevna i održat će se 25. svibnja 2018. godine.

NAMIJENJENA JE učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima i ravnateljima osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske.

U prilogu se nalazi Program konferencije.

Na konferenciju se prijavljujete putem ettaedu sustava

Osoba zadužena za kontakt u Školi, vezano za Konferenciju je psihologinja Marija Roth, mareroth@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *