Obavijesti

Školsko natjecanje iz povijesti 2020./2021. – Obavijest Srednjim školama Grada Zagreba

Obavještavamo vas da su tijeku prijave za provedbu  Školskog natjecanja iz povijesti 2020./2021. koje će se održati 05. veljače 2021.

Srednje škole koje se žele natjecati na školskoj razini dužne su se prije natjecanja  prijaviti Županijskom povjerenstvu. Prijave Županijskom povjerenstvu  primaju se do 29. 01. 2021.

Prijaviti se možete e-mailom na adresu deseta@deseta-gimnazija.hr  (cc: dajana.gacina@skole.hr) ili poštom na adresu X. gimnazija „Ivan Supek“, Klaićeva 7. Županijsko će povjerenstvo proslijediti ispitne materijale samo onim školama koje su se prijavile za natjecanje na školskoj razini. U prijavi navedite ime osobe koja je zadužena za provedbu natjecanja i tajnost testova i e-mail adresu na koju će vam biti poslani testovi.

Način provedbe školske razine natjecanja provesti će se prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a koje će biti objavljene na mrežnim stranicama AZOO najkasnije do 29. siječnja 2021.

Prijavljenim školama ispiti za školsko natjecanje biti će poslani e-mail poštom na adrese koje su napisali u svojoj prijavi  najkasnije do 04. 02. 2021., do 14 sati.