Obavijesti

Dan Europe

Obilježavamo Dan Europe i pozivamo vas da se uključite!

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unijese drugim partnerima, izradilo je komunikacijsku platformu solidarnost.hr putem koje će se uz društvene mreže, provoditi razne komunikacijske aktivnosti.  

Cilj kampanje je motivirati što veći broj građana da sudjeluje i podijeli svoje emotivne trenutke vezane uz koronavirus, potres u Zagrebu i čitavu izazovnu situaciju s kojom smo suočeni te kreirati sadržaj koji ima mogućnosti prenijeti emocionalnu poruku – svi smo u ovome zajedno, ujedinjeni u solidarnosti. Slogan kampanje je: Samo se solidarnost dijeli dalje.

Ukoliko se želite uključiti u komunikacijsku kampanju, to možete učiniti na sljedeće načine: 

  • Na Instagram profilu @strukturnifondovi.hr te Facebook profilu Strukturni fondovi danas će biti objavljeni materijali, a ASOC timove pozivamo da se uključe i odgovore na pitanje Što vam nedostaje iz vremena prije korone?
  • “Zapratite” Facebook stranicu Solidarnost.hr i Instagram profil @solidarnost.hr  

Samo se solidarnost dijeli dalje!

Odgovorite na jedno od sljedećih pitanja:

  • Što je za vas solidarnost?
  • Što vam nedostaje iz vremena prije korone?
  • Što ćete uvesti u svoj život nakon što izolacija završi?

Pozivamo vas da nam šaljete svoje odgovore, video uratke i druge materijale na temu solidarnosti, a možete snimiti i vlastitu izjavu na tu temu ako želite i imate mogućnosti.

Prezentacija Solidarnost pripremljena je za sve razrede X. gimnazije „Ivan Supek“ i svi učenici su pozvani da se uključe.

Preuzmi (PDF, 414KB)